Perşembe Seminerlerinin İlki Gerçekleşti
19 Temmuz 2023 | 20:45

Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlamak amacıyla yıl boyu sürecek olan Perşembe Seminerlerinin ilkini gerçekleştirdik.

Gazi Üniversitesi Mimarlık Bölümü 100. Yıl Etkinlikleri Düzenleme Kurulu, bölümümüz atölyelerinden Atölye Z ve atölye koordinatörü Prof. Dr. Adnan Aksu ile birlikte organize edilen bu etkinlikte değerli hocamız Prof. Dr. Paşa Tevfik Cephe’nin “Cumhuriyet’in İlk Eğitim Kurumu: Orta Muallim Mektebinden Gazi Üniversitesi’ne” başlıklı semineri yer almıştır.

Etkinliğin açılışı Dr. Öğr. Üyesi Bengi Su Ertürkmen-Aksoy tarafından yapılmış, sonrasında Bölüm Başkanımız Prof. Dr. İdil Ayçam, Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Nakış Karamağaralı ve saygıdeğer rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın konuşmalarıyla devam etmiştir. Etkinliklerimizin öğrenci etkileşimli olmasını önemsediğimiz için, öğrencilerimizden Sena Odabaşı etkinliğimizin moderatörlüğünü yapmıştır.